2 Apr 2013

Bendera PKR Di Bangunan UMNO


Rakaman gambar yang memberitahu bangunan UMNO Temerloh, Pahang kini sedang mengibarkan bendera Parti KeADILan Rakyat.

Apa sudah jadinya ni.. Sampai bangunan UMNO pun dah masuk PKR dan menyokong Pakatan Rakyat!!!!

UMNO bermegah bila beberapa kerat anggota PKR masuk UMNO tapi yang ini satu bangunan masuk PKR????

UMNO IS DEAD!!!!!!

4 ulasan:

Awanama berkata...

Bangunan tu dah lama tak tahan nak muntah kerana isi perutnya...

Zab berkata...

Kumpulan Exist baru mengeluarkan single terbaru yang benar2 menaikkan semangat anak2 muda untuk melakukan perubahan. Saya sertakan link video muziknya, cukup memberikan semangat. Jika admin rasa sesuai untuk dipost di blog admin, silakan.

http://www.youtube.com/watch?v=i9d3nHvS9Ys

Awanama berkata...

Itu baru bangunan UMNO. Lepas PRU bangunan di putrajaya pula akan ditawan kau tunggu sahajalah.

Awanama berkata...

Rasanya bangunan dah x digunakan lg sb dah kena perintah lelong mahkamah