16 Jun 2016

[VIDEO] Aku Nak Debat Dengan Rosmah, Bukang Dengan Tukang Angkat Beg...

Ahli Parlimen Pandan YB Rafizi Ramli menyatakan beliau tidak takut untuk berhadapan dengan sesiapapun dalam isu jet mewah yang ditimbulkan baru-baru ini.

Namun katanya, biarlah orang yang hendak berhadapan itu sama ada Rosmah sendiri atau paling kurang Datuk Seri Najib Razak yang disifatkannya sebagai "pembantu Rosmah paling kanan".

"Saya sanggup dan alukan kalau nak debat, tapi nak debat dengan Rosmah sendiri lah. Saya nak tanya apa yang dia bawa dalam beg itu.

[VIDEO] "Oren" Warna Tok Sami, Nik Amar Memang "Nanar"

'Oren' AMANAH nanar, warna serupa tok sami - PAS

Naib Presiden PAS Datuk Mohd Amar Nik Abdullah menyeru pengundi di parlimen Kuala Kangsar menolak Parti Amanah Negara (AMANAH) pada pilihan raya kecil (PRK) 18 Jun ini.

Mohd Amar yang juga timbalan menteri besar Kelantan berkata ini kerana parti dengan logo berwarna jingga itu sebuah parti 'nanar'.

"Orang PAS kena kekal undi PAS. Jangan tukar dengan oren. Parti oren ini bagi saya parti nanar. Orang Kelantan kata nanar ini bengong. Politik dia politik nanar,” katanya ketika berucap dalam ceramah di Dataran Menora, Sayong, Kuala Kangsar malam tadi.