10 Apr 2016

Mengapa Pakatan Harapan Perlu Sokong Deklarasi Rakyat...

Semua orang arif dan sedar akan mainan politik Tun M.. kisah dan skandal tun dulu pun hampir sehebat skandal najib. .kita bersama dalam deklarasi ini pun bukan bermakna kita menerima dgn terbuka kesalahan tun di waktu pentadbirannya.. yang salah tetap salah.

Cuma hari ini, atas nama politik.. kita seharusnya pandai mengambil kesempatan atas situasi politik yang berlaku hari ini..

Dalam berpolitik kita perlukan sokongan dalam bentuk undi bagi meraih kemenangan pilihanraya. Dalam mood rakyat yang begitu tinggi untuk menukar kepimpinan negara, PAKATAN RAKYAT yang merupakan alternatif tungggal kpd barisan nasional pula berpecah.. dengan situasi ini pastinya undi kpd pembangkang akan terbahagi dua di saat umno/bn masih kekal sbagi satu gabungan pakatan politik.

[BERGAMBAR] Rakyat Beting Maro Gembira Dengan Kehadiran AMANAH

Masyarakat Beting Maro, Sarawak gembira kerana telah dikunjungi dan disantuni oleh para petugas Parti Amanah Negara dan lebih manis lagi, ramai diantara mereka telah mengisi dan menyerahkan borang permohonan untuk menjadi ahli AMANAH.

Angkatan Wanita Parti Amanah Negara (AWAN) Melaka yang tiba di Sibu Sarawak semalam telah disambut oleh Penyelaras DUN Beting Maro, Sdra Hud@Andri Zulkarnaen Hamden.