12 Ogo 2016

Angkuh dan Sombongnya Dia...

PAS tidak perlukan Amanah untuk saman Sarawak Report - Naib Presiden PAS

SHAH ALAM: PAS tidak perlukan bantuan Amanah untuk menyaman Sarawak Report kerana menerbitkan artikel berunsur fitnah terhadap pimpinan tertinggi parti itu.

Naib Presiden PAS, Datuk Iskandar Abdul Samad berkata partinya mempunyai ramai peguam berkaliber untuk menguruskan saman tersebut.

Sebelum itu, bekas Ahli Jawatankuasa PAS Pusat, Datuk Dr Mujahid Yusof Rawa yang kini Naib Presiden Amanah menawarkan khidmat guaman kepada parti itu selepas dipalit tuduhan kononnya pemimpin PAS menerima RM90 juta daripada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak.

[VIDEO] Dari Kerusi Roda Hanipa Teruskan Perjuangan

Ahli Parlimen Sepang, YB Mohamed Hanipa Maidin telah membuat satu kejutan apabila melakukan penampilan sulungnya menghadiri Program Sambutan Hari Lahir DS Anwar Ibrahim di hadapan Penjara Sungai Buloh malam tadi, Rabu 10 Ogos 2016.

Hanipa yang telah berehat di rumahnya selepas pengsan semasa menghadiri sidang Dewan Rakyat pada 4 April lalu. Beliau telah menjalani pembedahan selepas itu.

Malam tadi, beliau yang juga Pengerusi Biro Undang-undang & Guaman Parti Amanah Negara (KANUN) kelihatan sihat walaupun badannya masih lemah dan terpaksa duduk di atas kerusi roda kerana tidak boleh berdiri lama.