18 Apr 2014

Macai UMNO Memfitnah: Mohd Said Bukan Ahli PAS


Kesian pakcik nih kena fitnah dengan gerombolan macai syaitan dikenali. Asal kan nampak warak sikit ajek terus dicop ahli pas?

Beliau juga kesal dengan pihak yang menyebarkan salinan laporan itu. Sehingga ianya menjadi isu politik.

Beliau bukanlah anti azan. Jika siapa yang tidak berpuas dengan beliau, boleh jumpa beliau. Jangan label beliau yang bukan2.

Beliau juga ahli jemaah dimasjid tersebut. Kecaman yang tidak masuk akal sehingga beliau terima ugutan bunuh.

Admin amat hairan dengan sikap sesetengah umat islam yang suka menghukum. Admin yakin, yang sibuk label melabel ni sebenarnya diri mereka sendiri tidak lekat dimasjid berjemaah.

Tetapi mahu jadi hero!!! -Jeneral Yakuza Ogawa



Berikut DIpaparkan Fitnah Dari Blog Pro Umno

HOT!! Rupanya Ahli Pas yang Buat Laporan Polis, Kononnya Azan Masjid Bising!!



Susulan kes seorang ahli pas seumur hidup membuat laporan polis membantah bacaan tahrim dan laungan azan ketika waktu subuh di masjid berdekatan rumahnya..

Sekumpulan orang dari badan bukan kerajaan (NGO) dan pihak polis telah datang ke rumah beliau untuk menasihati beliau akan perilaku buruk dan tak masuk akal itu.

Sebagai seorang ahli Pas yang mengagung- agungkan perjuangan Islam dan lebih penting sebagai seorang islam sendiri beliau tidak sepatutnya membuat perkara yang menunjukkan peribadi buruk seorang muslim di Malaysia.

Negara ini negara bertuah, rakyatnya berbilang kaum, berbagai agama bebas dianuti. Agama Islam sebagai Agama Rasmi.

Jika orang Islam sendiri gagal menghormati azan bagaimana kita hendak tengok penganut agama lain menghormati Islam itu sendiri seterusnya minat untuk mengetahui tentang islam?

Walau apa pun dalam setandan pisang pasti ada satu atau dua yang rosak. Kita harapkan PAS agar mengajar ahli ahlinya tentang ajaran Islam yang sebenar. Setidak tidaknya ajarlah mereka tentang erti hormat. Lazimnya mereka pandai membantah namun kali ini tidak kena tempat sejujurnya menunjukkan kejahilan sendiri.

Tuan rumah yang disewa oleh Pak Lebai ini telah memberi kata dua, jika tidak suka kepada bacaan tahrim dan laungan azan ketika waktu subuh di masjid Pak Lebai itu dipersilakan keluar daripada rumah sewa tersebut.

Kita sama sama berdoa agar perkara tidak masuk akal seperti ini tidak berulang lagi..

Pada yang nak tengok muka orang yang report polis pasal Azan ni, cer tengok kat bawah ni,
-siemens-melayumaju

Diantara blog-blog macai yang melaporkan fitnah yang sama:

terengganutoday.com
kedahkekl.blogspot.com
theunspinners.blogspot.com
sekupangduas.blogspot.com
pilihan-anda.blogspot.com
ibm-akusayangumno.blogspot.com
din.huluselangor.net/?p=49299




IKLAN BERBAYAR

Jangan Biarkan Pasangan Anda Menderita,
Atasi Kelemahan Zakar Dengan MEN CAPSULE.
KLIK SINI
LIKE kami di SINI


5 ulasan:

Awanama berkata...

Sebenarnya, laungan azan yg sedemikian adaslah riak. Apa makna riak?, sendiri fahamlah ngok.

Awanama berkata...

Nak buat camna. Bukan semua bloggers ini tahu Islam yg sebenar. Inilah tugas pemimpin Pakatan termasuk sekecil-kecil ahlinya bersama membentuk atau menentang mereka jika mampu.

Ingat Al Quran dah memberi panduan tentang tugas SYAITAN yang tidak akan selesai hingga akhirat.

So, percaya atau tidak. Kita bukan sahaja menentang manusia tetapi juga iblis dan Syaitan yang dilaknat.

Sikumbang Jati berkata...

Bloggers pro umno itu lah selama ini yg membantu kita semua mengenali sifat2 umno sebenar. Allah takdir kan bagitu.

Awanama berkata...

Suruh macai tu tinggal sebelah pagar masjid tu... baru dia faham.... mengapa lebai ni buat report...
Betul kata Dr.Asri ..

Awanama berkata...

biarkan lah macai umno mmg nak kasi hot saje walaupon reka cerita jadilah... asalkan ade seangkatan macai umno lain membacanye... sbb tu lah byk macai2 umno masuk blog pro-pr sbb boring tengok blog sendiri x laku.... heheheh layan aje macai2 ni...