4 Jul 2013

[GAMBAR BERBICARA] Kebetulan Atau "Ter"sengaja?


Si Zebra & Si Hippo

Kelu lidah untuk berkata apa-apa. Apakah ia satu kebetulan atau memang "fesyen" terbaru dari seorang Ketua Negara bersama isterinya?

Sekalian alam menyaksikannya. Tentang satu episod si kuda belang berada di belakang hippo...penakut rupanya si kuda belang itu yek...

17 ulasan:

C++ berkata...

Bhai GB...

Hahaha.... terbaek.... hahaha

Awanama berkata...

pereka fesyen dia peminat Madagascar... :D

Awanama berkata...

LOL..epic of the year

Blog Sensasi berkata...

tuuuu diaaaa

Awanama berkata...

Keraih perut aku...

Awanama berkata...

speechless...

Yong berkata...

Salam GB

Lawat siot.

Mlanya Yong ingat baju zebra tu photoshop. Rupanya betui PM 1Malaysia pakai baju macam tu! Kah kah kah!

Awanama berkata...

Ha ha fitting well the real actor.

Awanama berkata...

kalu betulpun....redho jer ler....hihihihihihi....peminat madagascar.....

Awanama berkata...

Alaaaa spoil la....ekekekeke.....
Wa minat citer ni...klako giler....

Awanama berkata...

Itu kerja Allah untuk mengajar dan menunjukan kepada rakyat Malaysia siapa dan apa jenis manusia memimpin negara, diharap gamar ni gambar sebenar, bukan edit, cut and paste....

SubahnAllah

Awanama berkata...

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2117212/Madagascar-movie-true-Exotic-animals-really-DID-sail-island-say-researchers.html -gambar asal

yg letak sebelah najib-rosmoh tu dah diedit.

sanzomalaya berkata...

rat ta tata rat ta ta ta ta afro circus afro cidcud pokodot pokodot afro circus!!!

gen-Y berkata...

agak2 copyright control sapa punya??

Awanama berkata...

gelak guling guling ni

Awanama berkata...

anon 11:44 pm

mana pulak gambar itu diedit. ia adalah petikan dari cerita madagascar. bukan selama-lamanya mereka bertiga. ada masa matyr dan gloria sahaja iaitu si zebra dan si hippo.

bangang betollll tuduh gambar tu diedit

Awanama berkata...

i like to move it move it..