11 Jul 2012

Lagi UMNO BN Kecundang Di Kandang Sendiri..


Bukan nak kutuk tapi, admin nak anda nilai sendiri, silent majoriti pun BN dah tak kuat, kalau menang PRU memang sah menipu..

Macam Hosjib Mubanazak, saban tahun menang 80persen majoriti PRU, tapi apabila SPR Mesir di Bersihkan rupanya baru kita tau selama nih mereka menipu...

Satu bancian telah dilakukan di dalam facebook yang dikelolakan oleh juak UMNO.

Sertai vote ini bersama bagi menjauhkan jurang, link

TERKINI:

BN - 839
PR - 7,049

sumber: FB

6 ulasan:

Amuraria berkata...

sudah sampai masa sekutu parti apco ditanamkan dijerat yahudi di yahudi road (kini jalan zainal abidin di penang)ABU jangan lupa !

hairan berkata...

tak lama lagi hilang ler survey tuh.... hahahaha

tak caya ? tunggu la sehari dua nih

Awanama berkata...

apasal la korg g vote PR..bg la survey tu berpihak ke BN...
nampak gayanye lambat lg la Najib nak bubar parlimen...tgh pikir strategi apa pulak lepas ni..

Awanama berkata...

berpuluh juta rakyat tolak dan tak sokong najib/BN

mad berkata...

aku baru jer undi pr tadi

Awanama berkata...

Umno ada 3.2 juta AHLI, bukan 3.2 juta PENGUNDI/PENYOKONG. Ahli bukan bermaksud penyokong/pengundi..btl x kwn2??? Contohnya gen-Y mcm aku.. aku adalah AHLI umno,bkn PENYOKONG/PENGUNDI umno. Aku jadi ahli sbb NAK BALIK HAK AKU (BR1M etc ..nak duit etc). Korang bagi sponsor konvoi, k-pop etc ..kami join..kami etc tapi jgn harap kami terpedaya sbb kami bkn bodoh tapi kami buat2 bodoh sbb nak perbodohkan kamu..

Kepada gen-Y, kita bkn spt ibubapa,datuk nenek kita.mereka cuma ada TV & paper yg mereka percaya 1000% walau tv/paper cakap "GAJAH BOLEH BERCAKAP",bahkan mempertahankan lagi dgn "KALAU TAK BETUL TAKKAN MASUK TV ATAU PAPER"...tul x?? tq Tun Mahathir, bagi kami internet..bagi minda kami lebih terbuka kearah wawasan 2020..

Dah la tu Gen-X...balik2 duduk rumah pulak.dah sampai masa kami gen-Y duduk atas..govt,glc,jab,kem.. idea korang bukan x bagus cuma ketinggalan zaman n x sesuai dilaksanakan dizaman kami hanya sesuai masa korang muda2 dulu.kami yg lebih tau zaman kami..

dah2...balik tido ,main dgn cucu etc..