17 Jun 2012

Gambar Ini Bukti Nyata PAS Sudah Diterima Oleh Kaum Tiong HuaGambar di atas bukti nyata kaum Tionghua sudah tidak takut dengan PAS dan PAS sudah boleh bertapak di mana-mana.

Kelab Penyokong PAS Tiong Hua in Kedah. Those who think Chinese r afraid of PAS.... Think again!!! Stop spreading BN Lies & BN Propagandas to create fear to hinder Unity among Malaysians! U know who U r :) -FB

7 ulasan:

Ahli Pas Bukit Gantang berkata...

Alhamduilah...moga Allah Taala memberi hidayah supaya menerima Islam kelak...InsyALLAH...Takbir!!!...

Putra IJ80 berkata...

Ada kemungkinan PRU13.,bukan sahaja di Flat Flat akan berkibar Bendera PAS.,tapi kali ini di Bangunan Banguan Perniagaan Cina akan terpasang Bendera PAS.

Tadi Petang 17.6.12..sya melalui Sungai Buloh dekat Perhentian LRT ada sabuah bangunan dlm pembenaan.,Tegak di setiap penjuru Bendera PAS di bangunan tue.

Ini membuktikan kesedaran penyokong PAS sudah tidak dapat lagi di perkotak katik kan olh Puak Puak AMNEO.

Insyallah

Amuraria berkata...

umno-apco-bn kini kena cari lembu,tenuk ,keldai & tapir SAHAJA untuk menang pru ,termasuk hantu toyol,pelesit dan pontianak yang pakai songkok tinggi ! Allahu Akhbar !

Awanama berkata...

Tidak rugi non muslim memilih pemimpin Islam yg beriman.Kalau dah non muslim memberi amanah itu, mengapa nak dikhianati. Kelak Allah akan alihkan kpg og lain.

Awanama berkata...

BN dah nazak. Lihat saja perjumpaan Janji Ditepati di Perak, VIP BN sudah boleh duduk atas kerusi plastik.Kena berlakon macamana pun untuk ambil hati rakyat. Lepas menang rakyat kena pulas.

Awanama berkata...

Semoga ALLAH membuka hati non muslim to support PAS.Lihat contoh terbaik Tuan Guru Nik Aziz.Hidup seorang pemimpin mestilah sederhana.Jangan tunjuk GAH dengan Kekayaan.Biar rakyat Kaya ....pemimpin miskin.Lihat sirah Rasulullah.Lepas ni pasti UMNO berkubur dengan kemewahannya...seperti Kaum Ad, Tsamud , Firaun dan lain-lain.IPOH. gorountr

Awanama berkata...

Semua bangsa yang ada di dunia ini inginkan pemimpin yang bukan saja baik bahkan dilihat baik.