6 Dis 2010

Terselamat Dari Diperkosa Kerana Datang Bulan

Terselamat datang bulan

KUALA LUMPUR: Gara-gara cuba menyembunyikan kesalahan kekasihnya yang minum arak daripada pengetahuan keluarga, seorang wanita berusia 24 tahun nyaris dirogol abang teman lelakinya itu di sebuah hotel bajet di Jalan Doraisamy, di sini, Jumaat lalu.

Bagaimanapun, dalam kejadian kira-kira jam 11 malam itu, suspek berubah fikiran apabila mengetahui teman wanita adiknya itu datang bulan sebelum memaksanya melakukan onani.

Menurut sumber, semuanya bermula apabila mangsa bersama teman lelakinya berusia 20-an itu menjamu selera di sebuah restoran di kawasan berkenaan.

“Teman lelakinya yang mendakwa tertekan dengan pekerjaannya minum arak kononnya untuk mengurangkan tekanannya itu. Walaupun mangsa berulang kali melarangnya, lelaki terbabit berkeras untuk minum minuman beralkohol itu.

“Selepas menceritakan masalah kepada mangsa, teman lelaki wanita terbabit mendakwa tidak mampu untuk memandu pulang ke rumahnya kerana terlalu mabuk selain bimbang perbuatannya diketahui keluarga,” katanya.

Sumber berkata, teman lelakinya itu menghubungi abangnya berusia awal 30-an untuk mencari penyelesaian.

“Sebaik suspek tiba, dia mencadangkan adiknya yang mabuk itu bermalam di hotel bagi mengelakkan perbuatannya diketahui ibu bapa mereka,” katanya.

Sumber berkata, sebaik memperoleh bilik penginapan, mangsa membawa teman lelakinya itu ke dalam bilik diikuti suspek.

“Teman lelaki wanita terbabit yang terlalu mabuk tertidur sebaik tiba di bilik hotel berkenaan. Mangsa yang hendak pulang ke rumah bagaimanapun dihalang suspek.

“Dia (suspek) memaksanya melakukan hubungan seks dengannya, namun lelaki terbabit berubah fikiran sebaik mengetahui kekasih adiknya itu datang bulan,” katanya.

Mangsa yang menceritakan kejadian itu kepada ahli keluarganya dinasihatkan membuat laporan polis sebelum tampil membuat laporan di Balai Polis Dang Wangi, di sini. -hm

Tiada ulasan: