6 Jun 2013

Safwan Anang Disuruh Duduk Mencangkung Tanpa Seurat Benang


Aku(Safwan Anang) dibawa ke bilik saringan seterusnya. Nah, di sinilah aku betul-betul teruji. Cikgu H (aku hanya sebut huruf depan shj) menyuruh aku duduk betul-betul berhadapan sebuah kerusi besi.

Kerusi besi ni cukup unik. Hanya yang pernah masuk penjara Sg Buloh dia akan tahu. Ya, itulah kerusi yang setiap banduan tanpa seurat benang di badan akan duduk mencangkung sambil batuk (membatukkan) diri, “Ehek, eehek, eheek..”

i bahagian bawah kerusi tu pula disediakan satu camera perakam bertujuan melihat setiap (saya terpaksa cerita terus terang) lubang dubur banduan. Dan aku pula diletakkan betul-betul berhadapan setiap kali banduan duduk mencangkung! (sumber facebook safwan anang)


No SMPP Safwan Anang 31302770

3 ulasan:

Amuraria berkata...

apakah ini salah satu nasihat dari apco ? ABU jangan lupa !

Caraituini berkata...

Baca penuh pengalaman dipenjara Safwan Sini http://xlupa.com/lubang-safwan-anang-dirakam-dalam-penjara/

Awanama berkata...

Apa nak dihairankan tentang lobajubo. Setiap hari beribu2 anak muda dilatih cara2 memaksimumkan peranan lobajubo didalam penjara dan lokap oleh Kerajaan Barisan Nasional. Kepada yang dah berkali keluar masuk, mereka memang handal dengan lobajubo dimana tempat itulah segala keperluan disimpan seperti lighter, daun rokok, duit, obat dan sebagainya. Ibarat dah seperti beg kulit dan setiap benda dapat dimasuk-keluarkan dengan mudah. Memang kesian sebab majoriti besar mereka adalah ikan bilis hanya dengan kesalahan kecil kebanyakan kerana pil-pil kayal atau berkaitan tetapi ikan2 Yu besar bebas dibela atau ada yang bersubahat dengan Polis. Kalau tidak, takkan perniagaan pil kuda dan dadah semakin hari semakin berkembang.