25 Ogo 2012

Azwan Kagum Dengan Perjuangan Abangnya Azmin


Dulu ketika perbicaraan kes fitnah Azizan terhadap Anwar Ibrahim, Azwan Ali dilihat menyebelahi Umi Hafilda tetapi kini, sejak berubah dan mengerjakan umrah, Azwan Ali tidak gentar menunjukkan sokongan kepada Azmin Ali - Timbalan Presiden KEADILAN.


Azwan juga menganggap Azmin sebagai pemimpin terhebat dan berkaliber walaupun pelbagai tohmahan buruk dilemparkan Umi Hafilda bagi menjatuhkan karier politik Timbalan Presiden KEADILAN itu.

Enggan menyatakan parti mana yang disokongnya, beliau mengakui menyokong Azmin bukan atas dasar hubungan adik-beradik tetapi disebabkan prinsip yang diperjuangkan abangnya untuk membela rakyat.

“Azmin adalah abang saya selama-lamanya. Beliau adalah ‘great leader’ (pemimpin yang hebat). Saya sokong perjuangan Azmin untuk KEADILAN,” katanya.
- petikan KDTulis Azwan Ali ditwitter yang memapar gambar ini:
"Slm. Besday Suprise YB@AzminAli ! Si anak usop bagi buku? The End of Barisan Nasional!"Kempen Jijik TV3 yang dapat sambutan hangat peminat Azwan Ali. Setiap kali retweet, hasghtag #JijikTV# akan dipapar.


Laporan sebelum ini
klik untuk baca

3 ulasan:

Kak Mahh berkata...

Air dicincang tak akan putus.

loya berkata...

Hari tu Ummi saman Azwan, sekarang ni kenapa tak saman lagi sekali. Mana boleh saman dah sebab cerita kali ini betoi.... bungkus kau Ummi, kah kah kah

Awanama berkata...

Sapa2 di pihak benar, bersabar la.
Tak perlu gusar.
Allah le saksi paling telus .

Perjuangan ke arah kebenaran PASTI diuji. Ikut jalan Allah, kerana Allah -> syurga.