14 Sep 2014

Dia Tinggalkan Dunia Lakonan Untuk Jaga Hubungannya Dengan Allah


Bob Lokman & 'Warong Sarapan Pagi Dengan Menu Kelantannya . . .

Setelah dimaklumkan bahawa dari segi hukum, dia masih boleh berlakon atau seumpamanya dengan menjaga batas-batas syari'at untuk mencari rezeki, abang Bob Lokman masih mahu meninggalkan dunia itu.

Bimbang, kalau-kalau tidak dapat menjaga hubungannya dengan Allah, abang Bob Lokman, sanggup meninggalkan dunia lakonan dan lain-lain yang bersangkutan; yang menjadi sumber pendapatannya selama ini.

Abang Bob Lokman, kini, gigih mengusahakan Warong Menu Sarapan Pagi Selera Kelantan di Kuang yang mula dibuka seawal 6:30 pagi hinggalah ke jam 11 pagi untuk melayani para pelanggannya. BUKA SETIAP HARI, KECUALI JUMAAT.

Masakannya, tidak usahlah diragui. Kita dijanjikan rasa enak dan kepuasan, apabila menikmati hidangan yang disediakannya itu.

Semua dijemput, memberikan sokongan kepada abang Bob Lokman di dalam usahanya mencari rezqi yang halal bagi menyara anak-anaknya yang sebahagian besar, masih kecil.

Warongnya, di tepi jalan sahaja. Jika dari simpang 3 Sungai Plong (dekat Balai Polis), berada di sebelah kanan selepas beberapa kilometer. Jika dari simpang 4 Kuang, berada sebelah kiri, juga selepas beberapa kilometer. Warong abang Bob menyewa di warong cendol; 'ILIN CENDOL HOUSE'.

IKLAN BERBAYAR

Jangan Biarkan Pasangan Anda Menderita,
Atasi Masalah Prostat & Kelemahan Zakar Dengan MEN CAPSULE.
KLIK SINI
LIKE kami di SINI

Dapatkan produk kesihatan untuk menambahkan kekuatan lelaki
dengan produk kami. Sila klik SINI3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ALHAMDULILLAH..rezeki adalah dari Allah Swt..mudah2an dipermudahkan Bob dlm perniagaannya..utk rezeki yg halal

Seniwoman berkata...

Semoga Bob Lokman sentiasa sihat, selamat, dipanjangkan usia serta dipermudahkan dlm segala urusan dgn mendapat berkatNya.

Tanpa Nama berkata...

Bob Lokman patut dicontohi.Sanggup tinggalkan dunia glamour dan segala kemewahan untuk mengejar kehidupan akhirat dan keberkatan hidup di dunia. Sesiapa yang mengejar kehidupan akhirat maka dunia akan mengejarnya.