26 Jun 2014

Ada Kamera CCTV Tersembunyi Di Bilik Air A Famosa Resort Melaka


Gambar kes kamera tersembunyi CCTV dalam tandas di Hotel Villa A Famosa Resort Melaka. Pada 23 Jun 2014, pengguna laman sosial telah digemparkan dengan isu AFamosa Resort terdapat kamera tersembunyi disebalik penyangkuk baju bilik mandi villa berkenaan.

Isu pada mulanya disebarkan oleh akaun Facebook Valarie Lam (mangsa) yang menginap bilik hotel resort tersebut. Namun mangsa enggan mendedahkan identiti atau nama hotel yang dimaksudkan. Menerusi blog Singapura (http://www.allsingaporestuff.com), kisah tersebut sudah disebarkan oleh seorang rakan Valarie Lam yang berasal dari Singapura dan turut mendakwa kes itu berlaku di A’Famosa.

Untuk mengesahkan dakwaaan itu lagi, pihak kami cuba membanding foto yang disebarkan oleh Valarie Lam dengan foto bilik mandi di Hotel A Famosa Resort yang diambil dari laman web VillaAfamosa. Namun, hasilnya adalah sangat mengejutkan apabila rekaan atau susunan mozek itu adalah sama seperti dalam foto yang tersebar.


Perbandingan Foto Bilik Mandi Web Vila A famosa Dengan Foto mangsa

Rekaan dan sususan mozek antara bilik mandi yang diambil dari laman web VillaAFamosa adalah sama dengan foto dakwaan mangsa.Luahan Kisah Yang Tersebar Di Laman Blog Allsingaporestuff.com
Sumber: melvister.comIKLAN BERBAYAR

Jangan Biarkan Pasangan Anda Menderita,
Atasi Masalah Prostat & Kelemahan Zakar Dengan MEN CAPSULE.
KLIK SINI
LIKE kami di SINI
2 ulasan:

Hati Permata Jiwa berkata...

Kami membawa pasangan untuk berkahwin / poligami secara sah di pejabat Majlis Agama Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam 2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
Sekiranya berminat, sila hubungi :-
DRINA DMARYA RESOURCES
No 7 Tingkat 1, Simpang 4, Teluk Pulai Klang.Selangor
(Atas Kedai Kek Bee's)
Tel : 03-33745230/ 013-3311606
WEB KAMI :
kahwinthaibest.blogspot.com
drina1998.blogspot.com

Awanama berkata...

Atas dasar keselamatan kot. maklumlah jenyah boleh berlaku di mana - mana sahaja apatah lagi di negara kita yang masih tidak melaksanakan hukum hudud.

Laksanakan hukum hudud insyaallah tak payah lagi nak pasang CCTV kat dalam bilik air.