11 Mei 2014

[KISAH MASYARAKAT] Pengawal Bernafsu Iblis Ditahan Sedang Hisap Kemaluan Pelajar Tkn 1

Sungai Buloh: Tindakan gila seorang lelaki misteri yang gemar menculik pelajar sekolah sebelum dipaksa menjadi alat pemuas nafsu sejak sebulan lalu akhirnya terbongkar selepas dia diberkas tengah hari semalam.

Suspek yang juga seorang pengawal keselamatan berusia 34 tahun itu dikesan mempunyai nafsu gila apabila gemar memujuk mangsa dalam kalangan remaja lelaki supaya membuka seluar sebelum dicabul.

Sumber polis berkata, pihaknya yang menerima beberapa laporan berhubung kejadian itu sebelum ini bertindak melakukan risikan dan siasatan menerusi operasi Ops Cantas semalam.

Menurutnya, anggota polis melakukan intipan terhadap seorang pengawal keselamatan yang bertugas di sebuah pusat beli-belah di sini sekitar jam 12.30 tengah hari semalam.

“Pemerhatian mendapati suspek yang bertugas di bahagian pakaian kanak-kanak di pusat beli-belah itu dilihat memujuk seorang pelajar lelaki supaya mengikutnya menaiki motosikal.

“Anggota polis dari Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) kemudian melihat suspek membawa pelajar lelaki itu menaiki sebuah motosikal model Demak ke kawasan Perindustrian SB Jaya di sini,” katanya.

ULASAN GB

Macam-macam gila melanda masyarakat masakini. Inilah hasil daripada kehidupan yang meninggalkan aspek Islami sehingga kemungkaran menjadi-jadi.IKLAN BERBAYAR

Jangan Biarkan Pasangan Anda Menderita,
Atasi Kelemahan Zakar Dengan MEN CAPSULE.
KLIK SINI
LIKE kami di SINI


4 ulasan:

Awanama berkata...

Mamat Melayu lagi la nih....

Apa nak jadi lah ; jadi pak guard nak buat perangai setan pulak.

Sedih kan...

Awanama berkata...

cap ayam dan cap kangkung hahahaha

Awanama berkata...

Ini adalah contoh perlukan hukuman hudud dilaksanakan. Remember golongan lesbian dan gay akan dihukum bunuh mengikut hukum hudud. Reason supaya penyakit AIDS dapat dicegah daripada merebak di kalangan masyarakat. Tapi malangnya ramai yang tidak tahu hikmah disebalik hukuman rejam sampai mati bagi pasangan yang sudah khawin kesannya penyakit AIDS sampai sekarang masih gagal untuk diatasi.

gel pelangsing perut berkata...

sedih petugas harusnya melindungi kok sebaliknya