24 Nov 2014

[VIRAL] Gadis Marah Bapanya Tak Pandai Pam Tayar Kereta Peugeot


Terdapat satu cerita sensasi yang sedang trending di laman Twitter di mana gambar seorang gadis memarahi bapanya sendiri di hadapan orang ramai hanya disebabkan bapanya tidak tahu mengepam angin ke dalam tayar.

Bapa kepada gadis tersebut yang dipercayai sedang mengepam tayar dengan berpakaian segak untuk menghadiri majlis konvokesyen anaknya itu.

Bapanya bukan tidak tahu cara mengepam angin tetapi pam berkenaan mempunyai masalah dan sang anak mungkin sudah tidak boleh menahan sabar.



“Dia memarahi bapanya di depan orang ramai hanya kerana tak tau pamkan angin.

Bapanya berpakaian segak untuk menghadiri konvokesyen anaknya,” kata pengguna berkenaan.

Namun, tiada lanjutan cerita tersebut gambar berkenaan yang hanya dirakamkan daripada dalam sebuah kereta. -katakcomel

ULASAN GB

Berita di atas belum dapat dipastikan kebenarannya.

Namun ia tetap ada pengajaran terutama kepada anak-anak yang baru mendapat ijazah.... jangan lupakan jasa kedua ayah bonda jauh sekali melukakan hati mereka....

8 ulasan:

Awanama berkata...

KURANG AJAR PUNYA ANAK. LU JANGAN INGAT LU ADA ILMU TINGGI LU BLH DERHAKA KPD IBUBAPA. IF I ADA DISANA I TERASA MAHU TAMPAR SHJ DIA.

Awanama berkata...

Betul ke bapa dia? Kat mana ni? Setahu sy baru2 ni UMS konvo..kat sabah ke ni?

Awanama berkata...

Dengar cerita tuan punya akaun twitter yg sebar gambar tu tak dapat dihubungi... deactivated akaun dia... kenapa ek? Bila org tanya dia pasal gambar ni terus dia deactivated tak ke pelik...dia buat akaun baru nama lebih kurang then bila org tanya pasal gambar ni lagi terus dia deactivate lagi! Pelik la...orang nak tahu kat mana tempat kejadian... kita semua jgn komen melulu kita tak tahu perkara sebenar...cuma si farahblablatu je tu pun dia deactivate akaun ...pe hal?????

Awanama berkata...

Haji Hadi adalah ulama sebagai individu dan yang PAS perlukan ia lah ulama sebagai pemimpin

Ini bermakna tidak ada sesiapa pun yang menolak ulama atau anti ulamak cuma yang kita tak dapat nak terima ia lah ulama yang mempertahan kan kepimpinan nya dengan gaya ala ala ustad dan serban nya Ulama jenis inilah yang tidak meneruskan pendekatan yang dibuat oleh Allahyarham Fadzil Mohd Noor mengandingkan ulama dengan professional

Ulama dan professional ibarat irama dan lagu kalau di pisahkan pincang lah irama dan rosak lah lagu Ulama yang dapat menyatukan ulama dengan professional adalah ulama sebagai pemimpin dan Hj Hadi bukan orangnya

Awanama berkata...

anak anak Melayu lah ini.

Awanama berkata...

apa kata kita ramai-ramai pakat sepka pungkuk betina (tak layak dipanggil gadis)tu..

Awanama berkata...

Pam je angin tayar tu dalam mulut anak yg biadap lagi wa markok tuuh...

shazel berkata...

Walaupun saya ketinggalan isu ini,saya tetap nak komen jgk..kejadian ini adalah satu fitnah..sume boleh rujuk cni utk lebih detail..http://daricahayahati.blogspot.com/2014/11/kes-anak-tengking-bapa-tak-reti-pam.html?m=1..tuan blog blh delete kot entry ni..klu x,jadi penyebar fitnah plak..xmemasal je..huu