27 Apr 2013

Karam Singh Waliya Hantar SMS Ugutan Seksual Kepada Fuziah?


Calon KEADILAN Kuantan, Fuziah Salleh hari ini membuat laporan polis berhubung ugutan berbaur gangguan seksual yang diterimanya melalui sistem pesanan ringkas (SMS) lewat pagi ini.

Tanpa mendedah kandungan SMS itu, Naib Presiden KEADILAN itu, berkata kandungannya mengugut untuk mencemar kredibilitinya selaku calon dan mengancam untuk menyebar perkara ‘buruk’ mengenainya.

Beliau mengesyaki ia dilakukan seorang wartawan sebuah stesen penyiaran kawalan Umno BN selepas membandingkan nombor telefon berkenaan dengan kad media yang ada dalam simpanannya.

“Setiap nombor media saya simpan. Nombor sama sejak tahun lalu selalu hantar SMS terutama melibatkan isu Lynas tapi saya tidak pernah ambil peduli.

“Kali ini, melampau. Saya sebagai calon wanita risau, ini agak menakutkan. Kalau SMS sekadar marah-marah dan tak suka, lainlah.

“Saya risau ada insiden yang tak diingini berlaku. Dalam keadaan sekarang, semua boleh berlaku. Jadi saya tampil buat laporan,” katanya.

Fuziah berkata, SMS itu diterimanya jam 3.32 pagi menggunakan nombor 019-3314898 yang kemudian didapatinya sama dengan kad media tertera nama Karam Singh Waliya tetapi beliau masih membuat semakan lanjut untuk pengesahan.

Keadilan Daily beberapa kali cuba menghubungi nombor berkenaan tetapi telefon bimbit itu ditutup.

Ketika dihubungi, Fuziah sedang membuat laporan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kuantan itu jam 11.40 pagi tadi ditemani beberapa penyokong dan suami.

Beliau berkata, nombor sama juga sebelum ini sering menghantar SMS peringatan berbentuk amaran berkaitan isu Lynas tetapi tidak diendahkannya -KD.

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

D'Jango@TheRedBURET said :

WOI KARAMMMM....LU JGN LANGSI SGT BOHHH...PANTANG ANAK MELAYU MAIN DGN CARA LU TU....LU BANYAK MAKAN TAIK HIDUNG TU PASAL LU JADI BANGSAT UMNONOK....JADAH LU KARAMMMM...KI MAK LUUUU...JGN SAMPAI MULUT LU JEJAK TANAH NANTI BOHHHH....LU BOLEH MAIN UGUT UGUT PULAK....KI MAK LUUU KARAMMMM...NANTI ORANG LAIN MAKAN IKUT LUBANG MULUT ATAS...LU PULAK MAKAN IKUT LUBANG MULUT BAWAH PULAK...JADAH LU KARAMMMM

Ammy Hassan berkata...

Kalau kucing tidak bergigi
(angkat tangan)
tikus berani melompat tinggi
(angkat tangan lagi)
Kalau halau Lynas pergi
(angkat tangan sekali lagi)
Fuziah Salleh aku sigi...
(Angkat kaki...)

Hidup Fuziah ;) Ahli Parlimen Kuantan pada 6 Mei 2013...

Tanpa Nama berkata...

ini mungkin kesan sampingan dr radioaktif yg dikluarkan dr projek lynas. manusia blh menjadi kurang waras, hilang pertimbangan dan juga keinginan seksual yg melampau.. bahaya lynas ni, baik tutup je...

Tanpa Nama berkata...

kompem no karam singh.. cube korg save no dia... then try wazzap tgk profile pic

Tanpa Nama berkata...

D'Jango@TheRedBURET said :

SABAR PUAN FAUZIAH...TU KARAM TAK BOLEH BUAT APA...DIA GEMPAK AJE LEBIH..GAYBANG AJE LEBIH DIA TU...SEBAB DIA BANGSAT UMNONOK...DIA DIBAYAR TU...KAMI DIBELAKANG MU AND DIBELAKANG GENG PR....5 MEI UNDI AND 6 MEI PR JADI KERAJAAN RAKYAT....TAKBIRRRR...BARU TU KARAM TAU LANGIT TU TINGGI KE RENDAH....BARU DI TEMU BUKU DGN RUAS...SABAR PUAN FAUZIAH...TERUSKAN PERJUANGAN PUAN TU....DIA SIAPA BOLEH UGUT UGUT ORG...TU KARAM PUN MCM KITA JUGA...DUA KAKI AND DUA TANGAN...AKHIRNYA KE TANAH JUGA TEMPATNYA....

BUDAKBOY berkata...

BUDAKBOY

Karam Singh walia tua bangka,,
Tak guna akal tapi guna siku,,
Wahai PDRM jangan duduk saja,,
Semak le dengan Celcom atau tv tigasuku..

aleph berkata...

Betul.. no tu karam waliaaaaa punyer... save no dan kuar gambo dia pakai topi dalam whatsapp......... betui betuiiii

Tanpa Nama berkata...

hidup FAUZIAH,WRGA PAKATAN bsma puan, jgn risau trus kn prjuangan, kita karram (tengelam) kn mereka 5 mei nanti...kmi pnyokong pas bsama puan. Inshallah.

Tanpa Nama berkata...

Sejak bila si karam sing tu masuk UMNO?. apa nama melayu dia? heee dia tu kan kaki minum mungkin tgh mabuk kot dgn gang UMNo. TU YANG DIA HANTAR MSG CAM TU KOZ DIA HIDU BANYAK SANGAT BAHAN LYNAS.

Tanpa Nama berkata...

Dah save whataps. Memang kuar muka die