23 Ogo 2011

[Gambar] 4 Lelaki Russia Didapati Bersalah RAKAM & ROGOL Pelajar MALAYSIA

Empat pemuda Rusia daripada keluarga kaya menggunakan iPhone untuk merakam aksi mereka merogol seorang pelajar kolej swasta eksklusif berusia 18 tahun di selatan London.

Keempat-empat pemuda Rusia yang baru berada di Britain selama dua minggu itu telah melakukan serangan seksual kepada pelajar Malaysia selama dua jam dan setengah. Pelajar Malaysia itu menuntut di sebuah kolej esklusif yang mengenakan bayaran £30,000 setahun.

Kesemua tertuduh berusia antara 19 dan 23 tahun, memberikan komentar menjijikkan - malah merakamkan pengakuan tentang rancangan untuk melakukan serangan seksual itu sehari sebelum kejadian.

Oleg Ivanov, 23, Norayr Davtyan, 22, Armen Simonyan, 19, dan Gregory Melnikov, 23, menafikan tuduhan yang dikenakan terhadap mereka, namun juri di Mahkamah Woolwich Crown sebulat suara mendapati mereka bersalah.

Davtyan menyifatkan gadis itu sebagai 'mesin' dan di dalam kotak saksi memanggilnya sebagai 'sl **'. Mahkamah diberitahu bahawa Ivanov berasa 'kasihan' terhadap mangsa, apabila melihat dia menangis tetapi dipujuk oleh rakannya Davtyan.

Pendakwa Peter Clement, berkata: "Ahli geng ini melihat aksi antara satu dengan yang lain, memberikan kata-kata semangat antara satu dengan yang lain, dan melontarkan kata-kata komentar tentang perkara yang telah dan akan mereka lakukan terhadap mangsa."

Menurut keterangan mahkamah, pelajar Malaysia itu menghadiri sebuah parti dan meneguk segelas wiski sebelum ke disko.Walaupun tidak ada bukti kukuh yang menyatakan bahawa minumannya itu diletakkan bahan tertentu namun pelajar itu dilaporkan mabuk sebelum kembali kepada parti, muntah-muntah lalu tertidur.

Pada keesokan paginya, mangsa bangun yang menyedari seorang lelaki sedang melakukan seks dengan dirinya. Dia tidak dapat bergerak.

Mangsa memberitahu polis: "Saya hanya mahu dia berhenti, saya tidak dapat bangun, saya tidak dapat berdiri, saya berasa benar-benar, benar-benar, benar-benar letih, saya tidak dapat berbuat apa-apa saya tidak boleh menggerakkan tangan saya .. .

"Saya hanya mahu menutup mata saya, saya hanya ingin mati, saya tidak rela akan perlakuan mereka."

Davtyan telah disabitkan atas dua tuduhan rogol, Melnikov disabitkan dengan satu tuduhan rogol dan cubaan rogol manakala Ivanov dan Simonyan kedua-duanya disabitkan atas satu tuduhan rogol.

Mereka masih ditahan sehingga mahkamah menjatuhkan hukuman esok. - dailymail/DCM

Oleg Ivanov, 23Norayr Davtyan, 22
Armen Simonyan, 19Gregory Melnikov, 23


Berita sebelum ini
Klik untuk baca berita sepenuhnya


pelajar di rogol

8 ulasan:

Awan Network berkata...

kurang ajar..inilah risikonya gadis kita belajar sana..kalau tak sengaja, sebaliknya...

Entri Terhangat!! :
Justin bieber Break ??
Justin Bieber Disemadikan.....!!

Awanama berkata...

Ini lah akibat nya kalau suka minum arak sampai tidak sedar disetubuhi oleh empat lelaki.

Awanama berkata...

kalau aku jumpa tengah jalan tobat aku hempok kepala deme

Galeri Tatoo Naga Di Badan Wanita (17sx Only)

Awanama berkata...

Jangan salahkan 4 lelaki Rusia tu tapi salahkan perempuan Melayu yang senang digula-gula oleh orang asing.Dinegara ini pun ramai perempuan Melayu yang "senang dirangkul" oleh Mat Gagak dan Mat Arab.Kalau orang asing ni tak "diberi kesempatan" takkan mereka berani.Tapi kalau dah lebih sudu dari kuah,tanggung sendiri.

Awanama berkata...

yuran 30 ribu pound setahun?teguk wiski,mabuk2?harap bukan gadis muslim...
kalau muslim memang salah sendiri

Unknown berkata...

mak ai.. truk benar diorng ni

Awanama berkata...

penyebab berlaku kes tersebut :-
1. pergi ke tempat yg dikhaskan utk buat maksiat.
2. minum arak.
3. bergaul dengan jantan kafir

akibat:-
1.kena rogol beramai-ramai

moralnya:-
penyebab boleh dikawal tetapi akibat tidak boleh dikawal.

Madd berkata...

kejadian yg teruk...
menjadi trauma yg mengerikan kepada pelajar tersebut...