30 Nov 2014

[BERGAMBAR] "Patutlah Abg Asyik Kata kereta Rosak... Ke Situ Rupanya Dia..."


Inilah Pomen Kereta Yang Paling 'Bersih' & 'Cun Melecun' Di Malaysia (13 Gambar). Jom Rosakkan Kereta!

Kebiasaannya apabila bila berkunjung ke bengkel-bengkel kereta, keseluruhan atau 100% pekerjanya adalah kaum lelaki. Tetapi tidak bagi sebuah bengkel kereta yang terletak di Bangi ini.

German Auto Garage, yang bertapak di Bangi, menggunakan khidmat seorang wanita sebagai pomen di bengkel mereka.

"Wanita sebagai pomen? Biar betul bro?"

Jarang-jarang kita nak jumpa wanita yang sanggup bekerja di bengkel, lebih-lebih lagi bermain dengan kotoran 'jentera' kesayangan lelaki ini.

Antara gambar² yang pastinya akan membuat ramai lelaki terdiam, terkaget, terkejung seketika melihat pomen wanita yang sangat cantik. Rasanya, kalau kereta tak rosak pun, ramai yang akan datang servis kereta kalau dah begini pomennya oi.

"Hahahahaha!" -mymediahub









12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tidak menghairankan pun. Even dalam bidang memasak yg patutnya perempuan yg expert jadinya pula lelaki pula yg lebih expert dalam bab masakan. Buktinya dah berlambak chef lelaki u blh lihat mata sendiri tak kira di restoran biasa mahupun hotel 5 star. Silap - silap masakan yg kita mkn di restoran yg hari - hari kita ckp sedap lelaki yg buat.

Tanpa Nama berkata...

Bila Melayu berusaha kuat untuk ber jaya , ada saja golongan Melayu lain cuba sedaya upaya untuk menjatuh kan usaha kuat Melayu tadi.

Orang orang Melayu se memang nya rata rata bahalol , bodoh dan akal pendek.

Pompuan itu

Yong Intan Noor berkata...

Salam GB

Kalau mechanic perempuan dan chef lelaki, so what?

Lelaki begitulah - ramai yang male chauvinist.

Pernah pengkomen menulis pada Yong - "Tak sangka Blogger Yong Suka Kuning tu perempuan."

Habis tu? Perempuan tak boleh jadi kritis?

Apepe jerlah GB.

Tanpa Nama berkata...

Kereta saya rosak... tolong datang ke rumah... bini saya balik kg cuti bersalin

Tanpa Nama berkata...

Bkn nk menjatuh anon 6.43 oii..cuma peringat kt org melayu yg benda ni tak payah nk di dewakan sgt...malu kt kaum bkn melayu...demer x heran pun benda2 mcm ni...kaum wanita bangsa lain yg dh jd astronout pun ada...x de pun nk diheboh2kan..ini br jd pomen...bkn nk menidakkan kebolehan dia..tp berpada pada lah..lgpun pki tudung tu wajib..bkn masa nk posing ambik gambor je..

Tanpa Nama berkata...

bagi aku perempuan tak sesuai jadi mekanik. bila jantan miang nampak terbaring bawah kereta, menonggeng, celaru otak wei...

Yong suka kuning tapi blog hijau...

Tanpa Nama berkata...

Aku macam sokong anon 9.10.
Sebab dia Islam.
Kalau kafir lantak le.

Tapi , kat tv , aku tengok penari2 tak le terbaring, tapi mereke menari2 tu dgn pakaian mini skirt, ketat, menggelek2 , sungguh haru biru.

Tanpa Nama berkata...

Pomen biasanya tangan /baju berminyak...ni elok jer..model ke apa..?

Tanpa Nama berkata...

Elehhhh.... setakat bukak skrew sebijik bole laaa. Cuba suruh angkat sebijik henjin...

Tak sanggup aku nak hantar 5 series aku kat budak pompuan ni.

Tanpa Nama berkata...

Betolkan kereta mainan budak pom belom tentu boleh baik....

Tanpa Nama berkata...

Kalau macam ni lah punya cun, aku pun nak hantar servis kereta kat sana jugak la .....

Tanpa Nama berkata...

Promo je...tunggu 3 bulan, pastu minah2 tu buat krja lain lah