5 Okt 2014

[GAMBAR BERBICARA] Edisi Jahil Tukil, Ada Rukuk Semasa Solat Jenazah


Ini mazhab mana solat jenazah ada rukuk?....Salah seorang makmum masih lagi berada dlm keadaan rukuk (anak panah)....Mazhab 20 sen ke?....

Lain kali PM buat statement mcm ni...

"Bersama kenamaan yg lain melakukan solat sunat sebelum solat jenazah Ibu Saudara saya di Masjid Negara".. -laksamanabentan









IKLAN BERBAYAR

Jangan Biarkan Pasangan Anda Menderita,
Atasi Masalah Prostat & Kelemahan Zakar Dengan MEN CAPSULE.
KLIK SINI
LIKE kami di SINI





11 ulasan:

grandmarquis berkata...

Alahai, kena ikut nasihat Khald Samad untuk tidak melakukan Dzan

Sedangkan dalam solat fardhu kita buat kesalahan, apatah dalam solat Jenazah yang dibuat mungkin 1 kali dalam 2-3 tahun (bagi sesetengah orang). Jadi berbaik sangka la. Takkan silap sikit terus mazhab lain? Pi belajar dengan Khalid Samad tentang Dzan.

Tanpa Nama berkata...

Sedih kan...

Ini sholat ikut ikut terpaksa sebab BIG BOSS sholat...dapat Bentley tak apa lah.

Tanpa Nama berkata...

yg tulis "solat jenazah" tu macai najib razak sendiri.

Friends Of BN

Tanpa Nama berkata...

Duit 20 sen dia terjatuh

Tanpa Nama berkata...

Nak bodek punya psl sanggup masuk baris depan dgn pwmimpin

Najib mcm pegang ke dua dua belah tangan nya kuat kuat menahan gelak hehehe

Tanpa Nama berkata...

nasib baik antara hisham dan najib ada jemaah yg lain kalau tak "mcm mana ni nak ikut rukuk ke tak ni??"

Tanpa Nama berkata...

Solat sunat tahiyat masjid la... Bukan solat jenazah tu. Kalau solat jenazah semua jemaah mesti rapat rapat barisan depan dan belakang

Tanpa Nama berkata...

Yg lain solat jenazah, dia sorang solat sunat kot. Bior ler......:)

Tanpa Nama berkata...

Kita sangka baik lah... rasanya dia wat solat tahiyatul masjid kalau dilihat jemaah lain belum lagi masuk sepenuhnya untuk solat janazah....tp kalau dia wat..isssh imam muda tuuhh...tak kan la kot.. bersangka baiklah...image can mean a millon meaning...cakap owang putih uuu

Tanpa Nama berkata...

Jadi sahlah macai umno yang jahil tukil sebab macai umno bernama frineds of BN yang kata Najib solat jenazah.

Tengok sini

Tanpa Nama berkata...

Assalamualaikum...kalau dilihat dari barisan saf, bukanlah solat jenazah tu..mungkin solat sunat...