21 Ogo 2014

[VIDEO]: "Allah Jawab Terus Soalan Saya" - Neelofa

Penghijrahan Neelofa baru baru menjadi perhatian ramai dan mesti ada diantara anda ingin mengetahui kisah disebalik keputusan pelakon & pengacara popular ini untuk bertudung penuh.

Neelofa muncul dalam sebuah segmen melalui siaran radio IKIM FM untuk menceritakan kisah perjalanan beliau sepanjang lebih setahun untuk mencari kebahagiaan yang kekal selepas memiliki segalanya dalam hidup.

"Saya dah ada kerjaya, famili, kawan-kawan.. semuanya orang kata dah diberi oleh Allah, tapi masih lagi mencari satu benda yang tak lengkap.. saya pun buka Tafsir Al-Quran...saya cakap.. Ya Allah Ya Tuhanku, apakah yang Engkau hendak tunjukkan kepadaku hari ini Ya Allah..."

"Jadi saya buka (dengan) random Al-Quran, penghujung Surah Hud dan awal Surah Annur..."

Selain mengikuti kelas agama & membaca, antara langkah awal Neelofa untuk terus berhijrah adalah untuk melengkapkan solat lima waktu dan berkat doa dalam solat harian, Neelofa percaya Tuhan turunkan hidayah untuk dirinya.










IKLAN BERBAYAR

Jangan Biarkan Pasangan Anda Menderita,
Atasi Masalah Prostat & Kelemahan Zakar Dengan MEN CAPSULE.
KLIK SINI
LIKE kami di SINI





Dapatkan produk kesihatan untuk menambahkan kekuatan lelaki
dengan produk kami. Sila klik SINI



3 ulasan:

bekas tentera berkata...

Segala puji puji bg ALLAH

Tanpa Nama berkata...

Biar lah berkekalan kealiman mu. Setakat cakap boleh, semua gambar seksi dan yang tak tutup aurat mu minta haram ditayangkan.Baru bertaubat.kerana gambar mu mengoda kaum Adam, jadi kalau seorang tengok satu dosa susah lu nanti.

Mohd Rizal berkata...

elok lah tuu,,,gambar2 lama yang seksi seksa tu bakar api teruss....delete buang la baru taubat namanya,,,,