27 Apr 2014

Astaghfirullah... Pelajar Bangga Kongsi Gambar Air Mani -updated

Jika dikatakan bodoh, mungkin golongan seperti ini akan melenting, tapi hakikatnya orang boleh menilai.

Akhlak pelajar zaman IT semakin tidak dapat dikawal lagi, malah medium media sosial menjadi sarang mereka bermadu asmara.

media sosial ini menjadi bahan untuk mereka belajar dan mencari ilmu bukan dijadikan tempat maksiat untuk tontonan umum.

Baru-baru ini tersebar lagi keruntuhan moral pelajar bangga dengan berkongsi gambar air mani yang masih basah di tangan gadis (yang kelihatan) bertudung sopan ini.Lelaki yang dipecayai pasangan gadis bawah umur ini kemudian membalas komentar dengan ayat-ayat yang sungguh menjijikkan seumpama dunia ini tiada batasan dosa zina.

Jika perkara ini terjadi pada anak-anak anda, apa perasaannya?

Sedangkan mereka masih berbumbungkan kehidupan dalam jagaan ibu dan bapa.

Hakikatnya mata sakit melihat, hati panas mengeji, tetapi itulah yang terjadi jika mereka tidak diberi pendidikan agama dari awal nafas di dunia. –NMP

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Artikel ini menunjukkan tiada yg mustahil mengenai psikologi yg negatif mengenai remaja perempuan masa kini. Ada banyak kemungkinannya untuk mengesyaki siswi yg terkait dgn pensyarah baru2 ini, juga mempunyai psikologi buruk dan pelik, mungkin ya dan mungkin juga tidak.

Tanpa Nama berkata...

Kalau berpegang kuat kepada agama, adakah akan sokong UMNO?

Tanpa Nama berkata...

Macam wanita UMNO yg ditangkap khalwat di Perlis baru2 ni, remaja pelajar seperti ini berpotensi besar untuk menyokong UMNO.

Tanpa Nama berkata...

Ini hasil dari kesan vedio lucah.. majalah hiburan yg lucah.. dan juga akhbar yg suka siarkan iklan lucah.. juga filem hitam putih kes2 langan pelacur ahli2 politik yg belum tentu betul ..yg disiarkn oleh akhbar utusan meloya.. berita hairan serta yg satu kompany dngnya..

obat pelangsing tradisional alami berkata...

pelajar bodoh