16 Jul 2014

[VIDEO] Perempuan Mengamuk Kereta Kena Langgar Dikeji Pengguna Media Sosial


Video gelagat seorang perempuan yang mengamuk kerana keretanya dilanggar seorang lelaki berumur menjadi trending di media sosial hari ini.

Kejadian dikatakan dirakam di Kuantan bila kelihatan seorang perempuan mengamuk selepas keretanya dilanggar dari belakang.

Tindakannya yang mengamuk di tengah-tengah jalan raya mengundang komen negatif pengguna media sosial.

Antara amukan yang telah dilontarkan kepada lelaki yang melanggarnya termasuk “Ini kereta barulah bodoh!” sambil menghentak pengunci stereng ke atas kereta milik pelanggarnya.

Kata caci yang turut dilontarkan termasuk “I don’t care, pay me RM2000 now!”, “you very stupid!” dan kata cacian berbaur perkauman kedengaran di penghujung video tersebut.

Video yang dirakamkan itu telah dimuat naik di media sosial semalam.

Antara komen-komen pengguna Twitter termasuk,





Pada pandangan penulis, lelaki yang melanggar kereta perempuan itu adalah satu kemalangan yang tidak dapat dielakkan, namun tindakan perempuan itu menggunakan pengunci stereng untuk mengetuk kereta lelaki itu adalah satu perlakuan agresif di luar batas kemanusiaan. Ia sepatutnya tidak perlu berlaku. -astroawani










IKLAN BERBAYAR






Jangan Biarkan Pasangan Anda Menderita,
Atasi Masalah Prostat & Kelemahan Zakar Dengan MEN CAPSULE.
KLIK SINI
LIKE kami di SINI




18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Racist sangat prmpuan tu. Putri UMNO kot?

otaklunyai berkata...

kurang didikan betul lah betina tuh... anak sape le tuh... memalukan mak bapak jer..

Amuraria berkata...

memalukan melayu islam saja tambahan dibuan puasa ,mana kesabaran dalam islam ? ABU

abuamir berkata...

Inilah hasil sistem pendidikan kita hari ini- manusia yg biadap. Bila hidup dah senang sikit mula berlagak besar kepala. Apa akan jadi kalau uncle tu report polis kata dia rosakkan keretanya? Baru padan muka kena menjawab kat balai polis......

Kitakan ada undang2 bukannya ikut suka hati aje.

Tanpa Nama berkata...

aku doakan dia kena langgar kreta smpi remuk dia & kreta nyer. baru langar bebetul....bior dia rasa

Tanpa Nama berkata...

Nak tahu kenapa cina takut Sangat nak dekati agama orang melayu? Lihat : "You think you are Chinese, you are better than us! You are very stupid!

Tanpa Nama berkata...

Klu kena kat aku, tapak kaki kena kat muka betina haramjadah tu.

Tanpa Nama berkata...

Ini geng perkosa / isma. Bawa peugot berlagak. Bukan org lelaki tu tak nak bayar. Memalukan islam/ melayu saja.
Inilah jadinya bila dapat pm yg tak tahu nak memmimpin. Org bawah pun jd haru.

Selangor pun nanti ikut rakyat Ganu.
Kami sokong Derih jusoh, natang.

Tanpa Nama berkata...

Siapa lah lelaki malang yang beristerikan mangkuk ni, sure salah sikit kena makan stereng kereta dan gigi berlumba masuk mulut laki dia

Tanpa Nama berkata...

Melayu sudah berpecah krn tak menyokong pemandu cdm25....

Tanpa Nama berkata...

Video Penuh Kat Sini http://www.youtube.com/watch?v=3i-nfxKH_6k

Tanpa Nama berkata...

Nasib baik tak jd 13 Mei, mcm mat sembab nak.

Klu jd suka umno. Boleh berkuasa balik.

aiman syahmi berkata...

Memalukan umat islam yang sedang berpuasa di bulan yang mulia. Wanita ini perlu hadiri sessi kaunseling

Tanpa Nama berkata...

Budak2 sekarang ni kurang ajar terutama yg baru dapat lesen. Sy pnsyarah ipta pena hon students yg blocked keta sy, bukan double parking tapi blocked atas jalan raya. Blocked dua kali beb. Kawasan tu cuma utk parking staff so non staff tmasuk students cuma bole turunkan penumpang kat situ...first student kurang ajar tu turunkan kawan dia, perempuan gedik2 asyik ttingal barang dalam keta, bayangkan kita da lambat masuk kelas kedua sebab kelas pertama kat bangunan lain kena drive 3km masih bole brsabar dgn student gedik tu asyik balik ke keta nak ambil barang...ok fine then boleh driver kurang ajar setahun jagung tu blocked keta sy kali kedua, atas jalan ok beb semua keta belakang dia tak bole nak gerak kena tunggu dia gerak, dia boleh sembang gelak2 dengan member dia yg tgh tunggu bas datang...anak sapala kurang ajar mcm HRMJDH tu so bila sy hon baru dia gerak eh tapi bila dia dah jauh sikit boleh dia balas hon sambil tunjuk middle finger, alahai baru drive viva dah brlagak itupun confirm bukan keta dia...entah2 keta sewa...tak ada adab langsung dgn psyarah...sayangnya sy tak sempat nak tgok plat no keta dia yg kecil tu tapi apa pun sy doakan orang muda yg kurang ajar dgn orang tua ni dapat balasan setimpal insyaAllah

Tanpa Nama berkata...

Hati muda cepat panas. Apalah ada dengan sikit calar kat kereta peugeut tu...touch up je baru 350. Kesian pak cik cina tu...

Tanpa Nama berkata...

Otak sama dgn pemilik CDM25. Sempit.

Tanpa Nama berkata...

Kalau sayang sangat dengan kereta dan tidak mahu kena langgar, senang sahaja, jangan bawa kereta dan biarkan kereta lu memerap di rumah sampai berkarat mak cik.

Come onlah, kalau kemalangan itu kita boleh hidu, awal dah kita mengelakkan. Masalahnya sekarang ia tak dapat dihidu. Jadi terima sahaja qada dan qadarnya bukan mengamuk macam orang kena penyakit sawan tahap kronik mak cik, melainkan lu ni spesis umat melayu mr. Bean yang langsung tiada budibahasa then i pun tak ada komen banyak dah.

Tanpa Nama berkata...

Wanita UMNO atau Puteri UMNO? Atau anak UMNO?