13 Dis 2014

Bapa Bernafsu Iblis Rogol Tiga Orang Anak Gadisnya


Anak Gadis Belasan Tahun Dirogol Ayah Tanpa Belas Kasihan

“Ayah arah saya masuk ke dalam kelambu sebelum menarik tangan saya. Saya cuba melawan, namun dimarahi serta diugut akan dipukul jika bersuara membuatkan saya terpaksa berdiam diri.

Kejadian mengerikan tersebut merupakan kali pertama berlaku ketika dia seperti biasa menyiapkan tempat tidur ayahnya di ruang tamu rumah awal Januari lalu.

Namun, rutin harian itu bertukar menjadi malapetaka dalam hidupnya apabila ayahnya yang mabuk merogolnya sebaik pulang ke rumah selepas menikmati air kencing setan di rumah rakan berhampiran. Lelaki durjana itu dikatakan tidak tahan melihat aksi anak gadisnya membongkok memasang kelambu dengan berpakaian tidur.

Kejadian menimpa Mimi dan dua adik perempuannya terbongkar apabila akhbar awal bulan lalu mendedahkan seorang petani berusia 43 tahun melarikan diri ke dalam hutan berhampiran rumah selepas disyaki merogol mangsa sejak awal tahun ini.

Lelaki terbabit telah ditahan pihak berkuasa apabila kembali ke rumah akibat kelaparan beberapa hari kemudian.

Dia dijatuhi hukuman penjara 18 tahun dan 16 sebatan oleh Mahkamah Sesyen di sini selepas mengaku bersalah terhadap tiga pertuduhan mer0gol dua daripada tiga anaknya.

Kedua-dua adiknya berusia 13 dan 11 tahun terjaga daripada tidur akibat terdengar bunyi pelik sebelum melihat kelibat ayah yang tidak berpakaian menindihnya.

Sejak itu ayah mereka seolah-olah mendapat lesen dan hampir setiap malam Mimi menjadi pemuas nafsu lelaki bertopeng syaitan itu.

“Kedua-dua adik saya juga menjadi mangsa. Kami diugut supaya tidak menceritakan perkara itu kepada sesiapa. Saya cuba melarikan diri, tetapi ayah menemui saya sebelum memukul dan membelasah saya,” katanya.


“Pada hari itu adik dan kakak di sekolah manakala saya di rumah berdua bersama ayah. Ketika saya hendak ke bilik air untuk mandi dan bersiap ke sekolah pada sesi petang, tiba-tiba ayah terus menarik saya ke dalam bilik,” tambahnya lagi.

Nana cuba melawan tetapi ayahnya lebih kuat, menyebabkannya tidak mampu melepaskan diri. Bermula detik itu ayah sering mer@gol saya ketika adik dan kakak ke sekolah, dan pada waktu malam dia melakukan perkara sama dengan kakak walaupun saya dan adik bongsu ada di bilik sama.

Lelaki itu yang berpisah dengan isterinya lima tahun lalu, tinggal bersama tiga anak perempuan dan dipercayai merogol mangsa di rumah sejak awal tahun ini.

ULASAN GB

Kisah diatas dihantar ke kantong email GB oleh seorang pembaca blog ini.

Mungkin kisah ini bukan kisah semasa tetapi kerana ada unsur pengajaran maka GB siarkan juga.

9 ulasan:

Awanama berkata...

Setiap ayah sepatutnya menjadi pelindung kepada anak-anaknya, tetapi ayah seperti ini telah menjadi ancaman terhadap anak-anaknya. Na'uzubillah.

mat d'gunung berkata...

Menarik perkongsian ini namun cuba kita lihat beberapa soalan yang tak perlu anda jawab (andaian; mereka keluarga Islam) :

1. Solat 5 waktu (haram)
2. Solat Jumaat (kekadang)
3. Solat raya (mesti)
4. Berkawan dengan jamaah (jauh)
5. Geng kaki botol (rapat)
6. Peranan masyarakat (kabur)
7. Peranan JKK @ JKKP (hampeh)
8. Peranan Imam (jauh)
9. Peranan JKM (lagi jauh)
Kesimpulan : Jadilah mata yang dapat melihat dan jadilah telinga yang dapat mendengar.

Awanama berkata...

Minuman keras itu ibu kpd segala kejahatan.

Awanama berkata...

Kalau tinggal dengan Ayah sendiri tak selamat Dengan ayah tiri lagi lah tak selamat

Riwayat dari Mashita "Perempuan boleh jadi pelacur jika keadaan mendesak " boleh menyelamatkan kedua dua anak gadis iniAwanama berkata...

Demi mengelakkan kejadian ini keluarga dan masyarakat aturkan perkahwinan si ayah Nafsu se orang petani dengan kakitangan pejabat lain

Si anak anak lebih selamat di hantar ke sekolah asrama jika si ayah tak mampu menjaga mereka

maae berkata...

Ini lah haramjadah ! Nafsu syaitan jadi pedoman hidup.

Awanama berkata...

si bapa hanya layak di kurung di zoo sekurungan dgn harimau..hanya di situ tempat yg layak bagi si bapa.

Awanama berkata...

Melayu lagi....

Orang Melayu memang gila nafsu , sana sini Melayu saja yang ada masalah kluarga.

Pendidikan agama sudah di bagi kechik2 tapi hancus jugak...

Awanama berkata...

aduhai jantan akhir zaman...................